Nässjö outdoor Festival

Höglandsnaturen med dess djupa skogar och lugna sjöar är en viktig del av Nässjös stolta identitet. Lördagen den 24 september kl.10-15 är det dags för Nässjö Outdoor Festival och då bjuder vi in vildmarkslivet till stan.

 

 

Likt tidigare festivaler fylls Stortorget denna dag med massor av prova-på aktiviteter, denna gång med fokus på natur och friluftsliv. Man kommer exempelvis kunna prova på ridning, klättra klättervägg, yoga i stadsparken, paddla kajak med VR-glasögon och prova sina cykelskills i en mindre bikepark. På plats kommer det även att finnas ett mattorg där lokalamatproducenter kommer att servera unika menyer, Ebbarps Norrgård med sitt egenproducerade nötkött och Björkenäs Mathantverk med sin prisbelönta eldost. Det får ni inte missa!

På festivalen kommer man även kunna grilla marshmallows, bygga sitt eget insektshotell, lära sig att tända eld med tändstål och kasta discgolf. Likt tidigare år kommer vi även att bygga upp vår populära hinderbana.

Detta blir en dag med mycket folk i city vilket vi förstås hoppas kommer att gynna er handlare. Vi ser fram emot en härlig festivaldag i Nässjö city!

 

Hälsningar från Evenemangsgruppen

Marcus Wårdmark, projektledare
Johanna Hedlund, destinationsutvecklare
Moa Sandberg, kommunikatör


Deprecated: Filen Tema utan comments.php är föråldrad sedan version 3.0.0 utan något ersättningsalternativ. Inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /home/wstagenassjos/public_html/wp-includes/functions.php on line 5653

Kommentarer inaktiverade.